Forbrukslån
Forbrukslån

Du har helt sikkert hørt om flyselskapet Norwegian, med Bjørn Kjos i spissen. Kanskje har du til og med vært med på en eller flere flyreiser med selskapet. Det du kanskje ikke var klar over, er at flyselskapet også driver internettbank, som simpelthen heter Bank Norwegian. De står også bak et av landets beste forbrukslån!

Et ganske luftig forbrukslån

For mens flyselskapet Norwegian er et lavprisselskap der man skal minimere alle kostnader, så er det lite som minner om det samme hos banken Norwegian. Her får man faktisk et av landets absolutt beste forbrukslån, som samtidig har såpass overkommelige søkekriterier at det er tilgjengelig for folk flest.

Man behøver nemlig kun å være 18 år for å søke om et forbrukslån hos Bank Norwegian, noe som betyr at både studenter og de med deltidsjobb kan søke lån her. Banken har heller ikke noe inntektskrav, annet enn at du må ha en liknet inntekt (du må ha betalt skatt).

Hva med betingelsene?

Du får også ganske gode betingelser på et forbrukslån fra Bank Norwegian. Snittrenten ligger på 17,80%, men har man stabil og god inntekt skal man ikke se bort ifra at den kryper ned mot 10-tallet. Maksimal lånesum er kr 400 000, og man kan bruke hele 15 år på å nedbetale gjelden. Absolutt å anbefale (på denne nettsiden finner du mer informasjon om lån)!