Forbrukslån
Forbrukslån

Du har kanskje fått med deg at det er nok av forbrukslån å velge i, eller hva? Men du behøver ikke lete lengre – her og nå skal vi anbefale de tre beste forbrukslånene på markedet! I tillegg til våre tre favoritter, så finnes det selvfølgelig også andre låne uten sikkerhet på markedet, og vi anbefaler å ta en titt på forsiden vår for å se disse!

Komplett Bank

Forbrukslån fra Komplett Bank er et helt nytt tilbud fra den gigantiske Komplett Group, som blant annet står bak nettbutikken Komplett.no. Med forbrukslånet får du en effektiv rente på 16,90%, og en lånegrense på hele kr 400 000. Det er kun 20 års aldersgrense for å søke om lånet, så det er et lån som er fleksibelt og tilgjengelig for alle. Absolutt en av våre beste anbefalinger!

GE Money Bank

Den norske storbanken GE Money Bank har godt over 300 000 norske kunder, og er derfor en av de største aktørene innenfor både forbrukslån og bank generelt. Med et lån herfra får du en effektiv rente på 16,84%, noe som er ganske så konkurransedyktig. Maks lånegrense hos GE Money Bank er kr 200 000.

yA Bank

På få år har yA Bank blitt en av de mest populære bankene for norske forbrukslån, noe som kanskje kommer av at de flere år på rad har vunnet bank-NM. Uansett, her kan du søke om et lån på inntil kr 360 000 med en effektiv rente på habile 16,56%. Absolutt et av de bedre forbrukslånene på markedet!