Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis man sliter med gammel gjeld til flere ulike kreditorer, så vil det alltid lønne seg å refinansiere. Men man kan ikke søke om et hvilket som helst forbrukslån til dette formålet, spesielt ikke dersom man har betalingsanmerkninger fra tidligere lån. Men tre aktører er helt i toppsjiktet når det kommer til refinansiering.

Komplett Bank

Den nyoppstartede banken Komplett Bank (2014) har på kort tid blitt svært populær for sine gunstige forbrukslån, men de kan også hjelpe til med refinansiering. Her kan man søke om å refinansiere et lån på inntil kr 400 000, og få en gjennomsnittlig rente på habile 16,90%.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en av de største internettbankene i Norge på refinansiering av gjeld. Her kan man søke om et forbrukslån på inntil kr 400 000 allerede fra 18 fylte år, og bruke hele 15 år på å nedbetale lånet. Det skulle gi rom for en fleksibel hverdag, til tross for mye gjeld.

yA Bank

Den norske storbanken yA Bank har flere år på rad blitt kåret til årets bank, og lever godt på å tilby forbrukslån til det norske folk. De har også gode tilbud innenfor refinansiering av lån, der man kan søke om et lån på inntil kr 360 000 og få en snittrente på 16,56%. Absolutt godkjent!