Forbrukslån
Forbrukslån

På utkikk etter lån kan du finne mye forskjellig. Kanskje er det første gang du låner, og du vet ikke helt hva du skal se etter. Det som er avgjørende for om et lån er billig er i første omgang hvor mye du skal låne – da kan du se etter faktorer som renter, gebyrer og nedbetalingstid. Vi hjelper deg og har funnet frem til tre anbefalte forbrukslån som lønner seg enten du skal låne mye eller lite.

Frihet med Online24-lånet

Dette spesielle lånet fra Online24 fungerer som et kredittkort. Du kan låne opp til kr 250 000 og betaler kun renter på 19,74% av den summen du bruker. Dermed har du mye penger disponibelt, uten at du må havne i renteknipa dersom du ikke bruker alt på en gang. Et veldig spesielt forbrukslån som mange vil sette pris på.

Billig med yA Bank

Anerkjente yA Bank gir deg høye kr 360 000 til fri bruk. De stiller med markedets laveste rente på kun 16,56%, og termingebyr på kr 30. Vi ser ingen grunner til å ikke velge dette lånet dersom du skal låne over kr 50 000. Absolutt et av de mest anbefalte forbrukslån.

Trygt hos GE Money Bank

Du har helt sikkert hørt om GE Money Bank. De gir deg et rimelig lån på opp til kr 250 000, som passer best til små og mellomstore lån på grunn av etableringsgebyret på 1% av lånesummen. Termingebyret er også på høye kr 45, slik at du ikke bør bruke alt for lange nedbetalingstiden.