Forbrukslån
Forbrukslån

Hvilket lån bør du egentlig velge? Dersom man ikke har søkt forbrukslån før kan det være vanskelig å se forskjellene, men vi gjør nå hele jobben for deg. Det er mange ting å tenke på, blant annet hvilken lånegrense lånet har, hva etablerings- og termingebyret er, samt hvilken rente du kan få (både effektiv og nominell).

Her er vår topp 5-liste over norske forbrukslån:

1. Santander Consumer Bank

Fra den norske storbanken Santander får vi et av landets absolutt beste forbrukslån. Her kan man låne inntil kr 350 000 og få en effektiv rente på rundt 16,70%, noe som absolutt er helt i toppsjiktet.

2. yA Bank

En god andreplass går til forbrukslånet fra yA Bank, der man kan søke om å låne inntil kr 360 000 og bruke hele 12 år på å nedbetale gjelden. Den effektive renten på 16,56% gjør dette til et av landets beste forbrukslån!

3. Komplett Bank

Komplett Bank er den nyeste aktøren på denne listen, men absolutt en av de bedre. Et forbrukslån herfra gir deg en effektiv rente på 16,90% og en lånegrense på kr 400 000. Her kan du dessuten bruke den tiden du ønsker på å nedbetale lånet!

4. Bank Norwegian

Den moderne internettbanken Bank Norwegian har med sitt forbrukslån gjort seg fortjent til en plass på denne listen. Her låner du inntil kr 400 000 allerede fra du er fylt 18 år og får en rente på kun 17,80%.

5. GE Money Bank

Sist men ikke minst gjør vi også plass til GE Money Bank, som gir deg et forbrukslån på inntil kr 250 000 med en effektiv rente på 16,84%.