Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange som venter til feriepenger og skattepenger kommer før de har råd til å reise på ferie. Problemet er at når mange reiser på ferie samtidig, blir prisene høyere både på flybilletter, overnatting og restauranter. De som har kontroll på økonomien sin, kan spare penger på ferie ved å ta opp et lite forbrukslån.

Et forbrukslån gir deg frihet til å reise på ferie når du vil

Istedenfor å vente til du får penger til sommeren, kan du ta opp et forbrukslån og reise når det passer deg. Dersom du vet at du skal få penger på konto trenger du ikke vente til de er der, når du kan forskuttere beløpet ved et forbrukslån. Man kan låne alt fra et par tusen kroner til kr 500 000 med forbrukslån, og derfor vil dette passe for alle uansett økonomi. Om man likevel skal reise på ferie til sommeren vil det alltid lønne seg å bestille billettene i god tid i forveien, og om man ikke har penger på konto enda, kan man benytte et forbrukslån til dette.

Husk å sjekke vilkårene på forbrukslånet før du reiser på ferie

De forskjellige forbrukslånene har ulike vilkår og priser. Blant annet kan termingebyr og etableringsgebyr variere, og det samme gjør rentene. Derfor er det viktig å velge et forbrukslån som passer for deg. Jo lengre det er til du kan betale tilbake lånet, jo mer avhengig er du av at vilkårene for månedlige avdrag passer din økonomi. Selv om det kan lønne seg å reise på ferie utenom sesongen eller bestille flybilletter tidlig ved bruk av forbrukslån, er det viktig å sørge for at du har råd til forbrukslånet før du bestiller turen din.