Forbrukslån
Forbrukslån

Mange pusser opp hjemme. Dette er med til å holde verdien oppe på boligen, og i mange tilfeller enda øke den. Når en skal gjøre forbedringer hjemme koster det ofte mye penger. Spesielt når det er snakk om nytt kjøkken eller bad kan det fort løpe opp i mange hundre tusen kroner før en er ferdig. Det er ikke alltid enkelt å spare opp så store beløp, noe som er grunnen til at mange velger å låne pengene i stedet.
Bankene er ikke alltid villige til å øke boliglånet eller kanskje en allerede har lånt det som er mulig. Et nytt kjøkken, bad eller andre større forbedringer er med på å skape en verdiøkning på boligen, noe som vil komme en til gode senere ved et eventuelt salg. Derfor kan et forbrukslån være løsningen og det er flere långivere som tilbyr store lån på inntil kr 500 000. Det er viktig å huske at de fleste bankene krever at dere er to om å søke når det er snakk om lån på mer enn kr 250 000.

Bank Norwegian

Dere kan låne inntil kr 500 000 hos Bank Norwegian og nedbetale på lånet i inntil 15 år. Renten hos Bank Norwegian begynner på 7,9% og går helt opp til 18,9%. Den endelige renten blir avgjort etter endt kredittvurdering. Hos Norwegian betaler dere et relativt lavt gebyr for selve opprettelse av lånet.

Nordax

Hos Nordax kan dere låne inntil kr 500 000 og betale lånet tilbake over 15 år. Den laveste renten er på 8,99% og blant de laveste på markedet. Hvilken rente dere blir tilbudt avhenger av kredittvurderingen. Nordax har også noen av de laveste gebyrene og er derfor et bra alternativ til de større aktørene.