Forbrukslån
Forbrukslån

Behøver du penger på dagen – men ikke riktig så mye penger? Da er det egentlig bare å finne frem mobiltelefonen din, for et slikt forbrukslån (også kalt mikrolån) får du enklest ved å sende en SMS! Det finnes ikke alt for mange norske tilbydere av slike lån i 2014, men vi skal i denne artikkelen se nærmere på den beste av dem.

Folkia – folkets redning (?)

En av de eneste (og sannsynligvis beste) tilbyderne av SMS-lån i Norge, heter Folkia. Her kan du søke om et forbrukslån på mellom 1000 til 20 000 kroner, og velge om du vil søke om det via nettet – eller via en tekstmelding fra mobiltelefonen din! Sistnevnte egner seg spesielt godt dersom du plutselig behøver penger, og ikke har all tid i verden.

Ifølge nettsidene til Folkia skjer utbetalingen av lånet samme dag som du søker, eller senest neste virkedag. Det betyr at du enkelt kan søke om penger når du trenger det raskt!

Betingelser for lånet

Et forbrukslån fra Folkia kan du søke om allerede når du fyller 20 år. Den effektive renten for et slikt lån ligger på 243%, så det lønner seg å nedbetale gjelden sin relativt raskt. Etableringsgebyret for lånet er på lave 350kr, noe som er velegnet for et såpass lite lån. Husk bare at gjelden bør nedbetales hurtig!