Forbrukslån
Forbrukslån

Mange nordmenn er kunder hos norske storbanker som DNB og SpareBank1, men velger allikevel å ty til internettbanker som Komplett Bank og Bank Norwegian når de skal søke forbrukslån. Det kan være flere årsaker til det, men kanskje tror mange at slike lån ikke tilbys av de norske bankene?

Forbrukslån fra SpareBank 1

Et forbrukslån (se her for å lese mer om slike lån) fra SpareBank 1 er nemlig fullt mulig, men kanskje ikke det mest populære. Allikevel må vi kunne is at de er ganske så konkurransedyktige, med en lånegrense på kr 250 000 dersom du er over 23 år, og kr 50 000 for deg som er under det. Det er ingen krav til sikkerhet for lånet, og den effektive renten ligger vanligvis på 19,83%.

Fordelen med å søke om forbrukslån via SpareBank 1, er at du får lånet direkte i nettbanken din dersom du allerede er kunde hos banken. Man kan også bruke 12 år på å nedbetale gjelden.

Forbrukslån fra DNB

Også den norske storbanken DNB tilbyr forbrukslån til både nye og eksisterende kunder. Her kan man låne mellom kr 10 000 til 250 000, uten å stille sikkerhet. Du kan bruke hele 10 år på å nedbetale lånet, med en effektiv rente på 19,30%.

Flere andre norske storbanker tilbyr også forbrukslån til sine kunder. Søk på nettsidene til banken din for å finne ut om du kan låne direkte hos dem.