Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån kan mange av oss komme til å trenge. Det kan være en vaskemaskin som ryker, eller en reparasjon på bilen som kom overraskende. Dette er ikke ting som krever de helt store lånene. Da er det godt at en kan få ordnet opp i dette med å ta et lite lån. Små lån kan man ta i bank eller fra andre aktører.

Her er våre anbefalinger.

Axo Finans

Axo Finans

Effektiv rente fra 15,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 92 334.
Sponset oppføring

Lendo

Lendo

Effektiv rente fra 14,01%, kr 140 000 o/5 år blir totalt kr 191 566.
Sponset oppføring

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.
Sponset oppføring

Små forbrukslån

Forbrukslån kan en få helt ned til rundt kr 5 000 og oppover. Det er liten vits å ta opp store lån om en ikke trenger det, og da er lån som dette fine å ha. Disse lånene finner en oftest hos låntilbydere på nett. Det er få banker som tilbyr lån ned mot kr 5 000, men de finnes selvfølgelig de og. Denne typen lån gir deg muligheten til å låne kun det du har behov for der og da. Det er ingen vits i å låne summer opp mot kr 100 000, eller mer, om du ikke trenger det.

Forskjellige kriterier for smålån og forskjellige aktører

Det er viktig å sjekke kriteriene også for de små lånene, som renter, gebyrer og tilbakebetaling. Små forbrukslån kan faktisk vise seg å bli billigere enn noe større lån med lavere renter. Selv om rentene kan være høyere vil den totale summen man betaler tilbake kunne være lavere. Dette er mulig på grunn av tilbakebetalingstiden. De mindre lånene betaler man oftest raskere tilbake. Låner man for eksempel kr 5 000 vil man ikke bruke månedsvis på å betale tilbake. Slike lån betaler vi ofte raskt, og dermed løper ikke rentene over lang tid. På den måten blir et lån med kanskje høyere rente billigere på sikt.