Forbrukslån
Forbrukslån

Dersom du har noen år på baken, så husker du sikkert tiden før Internett ble vanlig i det ganske land, og man faktisk måtte bevege seg utendørs for å få gjort noe. Det gjaldt også for forbrukslån, men slik er det ikke nå lengre. Vi forklarer deg hvordan du søker om lån i dagens moderne samfunn.

Alt skjer elektronisk

Å søke om et forbrukslån i dag skjer stort sett ved hjelp av automatiske systemer over Internett, og de færreste prater med en kundebehandler/rådgiver. Du navigerer deg simpelthen til bankens nettsider, fyller ut dine personalia og krysser fingrene for at du får en god poengsum i kredittsjekken, slik at søknaden innvilges.

Bank Norwegian er et typisk eksempel på dette. De har helautomatiske systemer som behandler søknader om forbrukslån, noe som også øker effektiviteten. Det gjør at du umiddelbart får svar på om du får låne eller ei, og er du riktig så heldig så kommer pengene inn på konto raskt også.

Forhandle om lån

Det er naturligvis mulig å ta en telefon, eller møte opp i den lokale sparebanken også. Dersom man ønsker å forhandle seg frem til gode betingelser eller føler det er en nødvendighet for å få forbrukslån, så vil de fleste bankene hjelpe deg. Det gjelder dog ikke for Bank Norwegian, som er en ren internettbank og derfor ikke har fysiske lokaler.