Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Du har bestemt deg for å ta opp et forbrukslån, men er usikker på om du orker lete i vrimmelen av tilbud? Da er det heldigvis en løsning å benytte en finansagent/låneagent. Da har noen allerede gjort mesteparten av jobben for deg, og du sparer deg for tid. Aconto er en av disse finansagentene og hjelper deg uten kostnader.

Finansagenten Aconto

Aconto er en finansagent, som samarbeider med en rekke banker. Benytter du Acontos tjenester kan de skaffe deg opptil 10 forskjellige tilbud på forbrukslån. Aconto samarbeider blant annet med DNB Finans, yA Bank og Komplett Bank. Via finansagenten kan du få forbrukslån opptil kr 400 000, med en maksimal nedbetalingstid på 12 år. Du har også muligheten til å ta opp mindre lånesummer, eller å refinansiere annen smågjeld og kredittkortgjeld. Aconto har flere saksbehandlere som til enhver tid ser etter de beste tilbudene i forhold til deg, og din økonomi. De garanterer faktisk at du allerede innen en time til fire timer vil motta svar på lånesøknaden din, samt lånepapirene.

Å søke forbrukslån hos Aconto

Dette er som sagt en gratis tjeneste for deg. Det er i tillegg enkelt og greit å søke om forbrukslån, uansett hvilken størrelse det skulle ha. Du fyller lett inn de opplysningene du blir bedt om og sender. Aconto tar så seg av resten. Du trenger bare vente på tilbudene. Ikke bare er det enkelt å søke, men det er greie vilkår for å søke lån. Du må være fylt 21 år, ha en årsinntekt over kr 200 000 og ikke ha aktive betalingsanmerkninger. Eksempelvis kan et gjennomsnittslån komme ut med en gjennomsnittlig effektiv rente på 18,92% ( kr 65 000 nedbetalt over 5 år).