Komplett Bank forbrukslån
Komplett Bank forbrukslån

Du har helt sikkert hørt om Komplett.no, den gigantiske webshoppen som selger det meste av datarelatert utstyr. Utover 2000-tallet har selskapet vokst seg gigantisk, og drifter nå flere av landets største nettbutikker. Nå prøver de seg også på et nytt marked, i form av banktjenester og forbrukslån!

Slik er et forbrukslån fra Komplett

Komplett Bank har faktisk et forbrukslån som går rett inn på topp 10-listen over norske lån. Med en lånegrense på hele kr 400 000, så er lånet helt i toppsjiktet hva penger angår. Den effektive renten er heller ikke dårlig, og er svært konkurransedyktig da den gjennomsnittlig ligger på 16,90%. Akkurat hva du får i rente vil avhenge av inntekten din, alderen din og din økonomiske situasjon generelt.

Ellers kan du bruke svært lang tid på å nedbetale lånet. Du kan faktisk velge å ikke betale avdrag, slik at du kun betaler renter og gebyrer. Du blir med andre ord ikke mindre gjeldsslave, men det kan være nyttig for deg som behøver penger.

Et topp moderne lån

Også verdt å nevne, er at Komplett Bank sitt forbrukslån er svært moderne. Søknaden behandles automatisk, og lån som signeres med BankID (hvis de er mindre enn kr 50 000) utbetales samme dag! Andre lån vil også utbetales raskt, så snart de er signert og dokumentert. Med andre ord går Komplett Bank rett i strupen på dagens bankaktører, og vinner kanskje litt allerede?