Forbrukslån
Forbrukslån

Vurderer du å ta opp et forbrukslån bør du også sjekke hva hver enkelt bank tar i etableringsgebyr, da disse kan variere en god del. Det beste er å finne en bank som tilbyr lån uten etableringsgebyr. Det kan spare deg for en fin slump penger. Et slikt lån kan du blant annet finne her hos oss, fra Santander Consumer Bank.

Kvitt deg med kostnaden ved etableringsgebyr

Nå kan du få forbrukslån uten å må betale banken ekstra i etableringsgebyr. Denne muligheten har du hos Santander, som tilbyr et lån de kaller Flexilån. Her har de kuttet etableringsgebyret til kr 0. for lån mellom kr 10 000 og kr 70 000. Låner du mer må du ut med et gebyr på kr 950. Tar du opp et lån på kr 70 000 vil du betale kr 1 484 pr mnd. over 5 år. Det tilsier en effektiv rente på 16,18% (kun eksempelrente, se omtalen for forklaring om dette og hvorfor du kan slå denne renta). Dette er en rentesats som faktisk ikke er høy med tanke på risikoen banken tar ved å gi usikrede lån. Rentene vil variere fra låntaker til låntaker etter en individuell kredittsjekk.

Slik går du frem for å få Flexilån

Santander har gjort det enkelt å søke lån på nett, og link til søknaden finner du her hos oss. Så sant du har bodd i Norge i 3 år og er fylt 25 år kan du i utgangspunktet søke om dette lånet. Det du bør legge merke til er at det er noen kriterier som må oppfylles. Årsinntekten din må være minimum kr 200 000, samt at du kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger. Dette gjelder også for inkassosaker. Har du alt dette i orden har du mulighet til å låne mellom kr 10 000 og kr 350 000 over 12 år, avhengig av lånebeløpet.