Forbrukslån
Forbrukslån

Som med det meste annet her i livet, så finnes det gode tilbud og dårlige tilbud – også når det kommer til forbrukslån. Selv om hver enkelt bank skryter sitt eget lån opp i skyene og lover både gull og grønne skoger, så er det de færreste som faktisk oppfyller det. Det kan du selv se i sammenligningen vi nå skal gjøre.

Et meget billig forbrukslån

Først ut i sammenligningen er det billige forbrukslånet, som kalles for FolkeLånet og utstedes av Telefinans. Her ligger den gjennomsnittlige effektive renten på kun 15,80%, noe som er veldig lavt sammenlignet med en hel del andre lån på markedet.

Det betyr at du med et forbrukslån fra Telefinans minimerer ekstrakostnadene, i form av lav rente og billige gebyrer. Lånet vi nå skal sammenligne vil være langt mer kostbart, noe du selv kan se ved å sette opp et regnetykke.

Et noe dyrere forbrukslån

Lånet vi nå skal snakke om, som heter Lånemegleren, er på ingen måte et ubrukelig forbrukslån, men vi må medgi at det er noe dyrere enn overnevnte. Her ligger den gjennomsnittlige renten på hele 17,89%, noe som betyr at hvis man ikke har alt for høy inntekt, så risikerer man kjapt at renten på lånet bikker over 22-23%.