Forbrukslån
Forbrukslån

Med mindre du har et behov for å betale penger i renter og gebyrer, så vil du ønske deg et billig forbrukslån. Men det er ikke alltid så enkelt å finne frem til disse lånene – med mindre man vet hva man skal se etter. Nettopp derfor har vi skrevet denne artikkelen (og laget dette nettstedet), slik at du kan finne billige lån.

Dette bør du sammenligne

Når det kommer til kredittkort, så kan det være vanskelig å se hva som skiller det gode fra det dårlige, ettersom det er svært mange faktorer i spill. Men med forbrukslån er det svært mye enklere. Her er det i prinsippet bare ett tall du skal bekymre deg for, ettersom det er det som utgjør hvor mye ekstra du må ut med for lånet.

Og det er den effektive renten. Denne prosenten sier hvor mye et forbrukslån vil koste deg i året, og inkluderer også alle gebyrer og lignende. Med andre ord er det totalkostnaden for lånet ditt.

Din rente kan variere

Selv om du sammenligner renten på nettstedet vårt, så er det ikke sikkert at du får akkurat denne renten. Den fastsettes nemlig individuelt etter søkeren. Derfor kan det lønne seg å bruke en låneformidler, som sender deg flere tilbud fra ulike banker i retur. Da kan du selv se den spesifikke renten du får hos hver bank.