Forbrukslån
Forbrukslån

Blir du ikke kvitt gjelden? Sliter du med såpass mange lån at pengene kun strekker til å betale rentekostnadene? I så fall kommer du aldri til å bli gjeldfri, men blir sittende fast i en evig løkke av nedbetaling til banken. Ved å refinansiere gjelden din via et forbrukslån kan problemene raskt løse seg.

Slik refinansierer du gjelden

Trikset er å samle alle lånene og gjelden din under ett og samme tak – rett og slett hos en bedre bank. Hvis man regner litt på det, så ser man kjapt hvor mye man kan spare på å kun betale renter og gebyrer til en bank, fremfor 3-4 forskjellige.

Konseptet kalles å refinansiere, og det vanligste metoden å gjøre det på, er å søke om et nytt forbrukslån på eksakt den samme summen som du har i gjeld allerede. Bruk lånet på å nedbetale gammel gjeld, og forhold deg kun til den nye banken fremover.

Velg et gunstig forbrukslån

Husk bare at du ikke bør gjøre dette hos den samme banken som du allerede har gjeld hos, ettersom du sannsynligvis vil få en bedre rente på et nytt forbrukslån hos en annen bank. Vær ærlig med banken og fortell at du behøver refinansiering, så vil de fleste være villige til å hjelpe deg. Ta tak i problemene og løs de – ikke bare la de ligge i regningsbunken for alltid!