Forbrukslån
Forbrukslån

yA Bank er en av de bankene vi oftest anbefaler her på nettstedet vårt, ettersom de tilbyr et meget godt forbrukslån. Det har tydeligvis norske forbrukere fått med seg, for når banken i august 2014 presenterte sine rapporter for det andre kvartalet samme år, så viser det seg at lånene har blitt en liten gullgruve for de.

Dro inn 19 millioner kroner etter skatt

yA Bank er en ren internettbank og har derfor små utgifter til drift, og kunne skryte på seg et driftsresultat på hele 18,9 millioner kroner etter andre kvartal i 2014. Det skriver Hegnar Online. Resultatet er en økning på hele 4,1 millioner i forhold til året før.

Ekspertene mener at dette skyldes at antall forbrukslån stadig går opp. Derfor er det også ventet at yA Bank kommer til å presentere meget gode tall når tredje kvartal er over.

Slik er et forbrukslån fra yA Bank

Og at nordmenn vil ha forbrukslån fra yA Bank, er ikke vanskelig å forstå. De beste kundene hos banken har en effektiv rente så lav som 10%, mens snittrenten ligger på habile 16,90%. Her kan man søke om å låne inntil kr 360 000 og bruke hele 12 år på å nedbetale gjelden.

yA Bank har også blitt kjent for å ha lave gebyrer, både hva termin og etablering angår.