Forbrukslån
Forbrukslån

Er det slik at du ikke klarer å bli kvitt gjelden, og at du bare klarer å tilbakebetale rentene til forbruks –og kredittgjelden med det du tjener. Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, slipper du nok aldri ut av gjeldskrisen. I slike tilfeller er kanskje refinansiering av gjelden den eneste måten å slippe ut av den onde spiralen på – det kan virke litt paradoksalt, men et nytt forbrukslån kan fort løse problemene dine!

Slik funker refinansiering av gjeld!

Refinansiering av gjeld innebærer at alle lånene dine forenes til et nytt forbrukslån via en nye og bedre bank. Det er lett å forstå at man sparer på dette i lengden, fordi man ender opp med å betale renter og gebyrer til EN kreditor, framfor fire andre. Dette gjøres vanligvis ved å søke om et nytt lån, hvor summen er nøyaktig den samme som den gjelden man skylder. Denne pengesummen bruker man til å tilbakebetale de gamle lånene, og dermed trenger man kun å forholde seg til en bank når man skal nedbetale det nye.

Velg riktig forbrukslån før du refinansierer gjelden din

Du burde ikke søke et nytt forbrukslån hos de bankene du allerede står i gjeld til, dersom du ønsker å refinansiere de gamle lånene. Da må du ta kontakt med en ny bank, fordi de andre mest sannsynlig ikke vil gi deg nye penger – du klarte jo trossalt ikke å betale tilbake de andre pengene du lånte. Det anbefales at du er oppriktig med den nye banken din, og forteller dem formålet med det nye lånet – da vil de mest sannsynlig gi deg en hjelpende hånd.