Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Å bruke en finansagent i jakten på et forbrukslån er gunstig. Finansagenter samarbeider med flere banker, om å gi deg et godt lånetilbud. Dette er en fordel for deg, da bankene konkurrer om lånekunder. Real Finans er en låneagent/finansagent, som samarbeider med hele 10 banker. God sjans til å finne et godt lånetilbud.

Real Finans

Real Finans har vært på utlånsmarkedet siden 1987. De har helt siden da kunnet tilby forbrukslån, store og små, til privatkunder. I oktober 2014 gikk Real Finans inn i Folkelånet Telefinans AS. Folkelånet Telefinans har eksistert siden 1985. Dette har gjort Real Finans til en enda større lånetilbyder. Her kan du få forbrukslån som er sikre og fra seriøse aktører. Blant de 10 bankene, som Real Finans samarbeider med, finner man blant annet DNB, yA Bank og Komplett Bank. Når du sjekker Real Finans hjemmeside vil du finne de resterende bankene.

Forbrukslån fra Real Finans

Real Finans formidler forbrukslån helt opp til kr 500 000. Nominell rente ligger pr i dag på 7,90%. Maksimal nedbetalingstid er 15 år. Låneeksemplet til finansagenten viser, at et lån på kr 65 000, vil ha en gjennomsnittlig effektiv rente på 15,80%. Det vil si i den rimelige enden av renteskalaen for forbrukslån. Vær oppmerksom på at din rente kan bli en annen. Hver enkelt lånesøker vurderes individuelt, gjennom en kredittsjekk. Kommer man godt ut på en kredittsjekk kan renten bli lavere enn eksempelrenten. Vilkårene for å få lån er eller i samme dur som andre finansagenter og banker. Aldersgrensen er 23 år, og du kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger.