Forbrukslån
Forbrukslån

Det virker veldig opplagt. Selvfølgelig skal man betale ned den dyreste gjelden først, og man skal sørge for at man refinansierer dyrere gjeld med billigere alternativer.
Det kan ofte også lønne seg å samle all gjeld i et lån. Det minsker nemlig den tiden vi bruker på å forvalte vår gjeld, det sparer oss for rot og forglemmelser. Samtidig unngår vi månedlige gebyrer, og reduserer på dette viset den effektive renten på vårt forbrukslån. Likevel er det ikke mange nordmenn som gjør de små grepene som skal til for å redusere sine unødige utgifter.

Et rimelig forbrukslån

Jo større et forbrukslån er, jo rimeligere blir hver lånte krone, og jo lavere blir den effektive renten. Sammenlikner man med dyr kredittkortgjeld, purringer på ubetalte regninger, eller med de store kostnadene forbundet med en inkassosak, så er forbrukslån et rimelig alternativ. Har kan en fleksibel kreditt være en mye lurere løsning, som en enkel variant av refinansiering.

Slik kan du unngå inkasso.

Brukskreditt eller forbrukslån for refinansiering?

Komplett Bank tilbyr en lur løsning med fleksibel kreditt, som selskapet kaller brukskreditt. Dette er en meget rimelig løsning, som gjør penger tilgjengelige på en konto. Man kan raskt betale alle de små dyre lånene, man samler all gjelden på ett sted, og man betaler kun rente på den delen av brukskreditten som er blitt brukt. Resten står til disposisjon. Om man vil bruke en annen løsning og refinansiere med et tradisjonelt forbrukslån, kan en finansagent som Lendo være til god hjelp. Nordmenn betaler hvert år for mye for sin gjeld, og løsningen er meget enkel.