Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke alltid man klarer å etterkomme sine forpliktelser, og noen ganger så roter vi ting til for oss selv. Mange små forbrukslån, gjeld fra kredittkort, eller ubetalte regninger kan raskt gjøre den private økonomien til noe som det er ubehagelig å forholde seg til. En god løsning for slike problemer kan være å refinansiere, og å samtidig samle den utestående gjelden på et sted.

Les også: Nordmenn har rekordhøy gjeld.

Å refinansiere med et forbrukslån kan være et godt valg

Om man ikke har fast eiendom som man kan stille som sikkerhet for å refinansiere, er forbrukslån den neste logiske løsningen, og et steg i riktig retning. I stedet for å ta opp nye små lån, kan du heller finne deg et større og mer langsiktig forbrukslån, som vil koste deg mindre i lengden. Den effektive renten er vanligvis lavere på større lån. Samtidig sparer du deg strevet med å holde orden på mange forskjellige utgiftsposter. Slik sparer du både ditt eget arbeid og din egen lommebok.

En finansagent kan hjelpe deg med å finne det beste forbrukslån for 2016

En finansagent, som for eksempel Pengi, kan hjelpe deg med å finne et gunstig forbrukslån. Du fyller kun ut en søknad, som så sendes rundt til alle bankene som en finansagent står i kontakt med. Da får du oversikt over hvilket forbrukslån som er best for deg. En annen effekt er at bankene da vet at de konkurrerer om din gunst, noe som også kan bety bedre betingelser. Mest sannsynlig vil du spare noen tusen kroner i løpet av et år, samtidig som du forbedrer din kredittverdighet, eller unngår at den forverres.