Forbrukslån
Forbrukslån

Ferratum er en nykommer på det norske bank- og kredittmarked, og er et firma som har spesialisert seg på å yte små lån over kort tid, samtidig som det også driver mer vanlig bankvirksomhet. Firmaet har lang fartstid i bransjen. I dag finner man banken i 22 land i verden. Hovedsakelig fokuserer firmaet på EU-området, men det finnes også i Australia og på New Zealand.

Forbrukslån fra Ferratum ser dyre ut

Ved første øyekast ser forbrukslån fra Ferratum Bank noe dyre ut. Som andre selskaper som opererer i Norge er Ferratum forpliktet til å oppgi kostnadene for lånet i løpet av et år. Det fører til en rentesats som kan virke skremmende. Dette er noe misvisende hvis man ser på hva selskapet faktisk byr på. Ferratum Ekspresslån er spesialisert på å gi korte raske lån, noe som øker kostnaden ved behandling av lånet. I realiteten får man det man betaler for. Rask tilgang på en sum mellom kr 1 000 og kr 6 000. Tilbakebetalingen er overkommelig siden nedbetalingstiden er maksimalt 45 dager.

Hvordan søker man hos Ferratum Bank Ekspresskreditt?

Søknadsprosessen for dette forbrukslån, er enkel og oversiktlig. På sidene til Ferratum finner man alt man trenger å vite, og det kommer tydelig frem hvor mye som skal betales. Søknaden fylles ut online og sendes inn på samme viset. For å søke må man være over 21 år gammel, man må ha BankID for å «skrive under» elektronisk, man trenger en gyldig e-postadresse og man må ha et norsk telefonnummer, og en annen norsk bankkonto.