Forbrukslån
Forbrukslån

De siste årene har det blitt mer og mer populært med såkalte smarttelefoner (smartphone), og dette har gjort det slik at vi alltid har Internett med oss uansett hvor en skulle befinne seg. Denne situasjonen har gjort det mulig å bestille et forbrukslån når en er på farten, direkte på mobilen, og en del lånegivere har optimalisert sine nettsider slik at de er tilpasset skjermstørrelsen til de ulike telefontypene! Uansett, det anbefales selvfølgelig ikke å bestille denne typen lån på impuls, men for noen kan kanskje dette være greit, f.eks. hvis en ikke har datamaskin eller om en rett og slett vil sjekke mulighetene raskt og greit!

Hvilke lånegivere tilbyr lån på mobilen?

Det er mange lånegivere som tilbyr forbrukslån på mobilen, og de mest populære er blant annet yA Bank, Bank Norwegian, GE Money Bank, Lendo, Axo Finans m.fl. I bunn og grunn kan du egentlig bruke telefonen til å bestille usikrede lån fra alle banker/finansieringsselskaper som har et søknadsskjema på nett, men de selskapene som er nevnt over har tilpasset nettsidene slik at dette gjøres kan gjøres på en enkel og rask måte! Det er mange som syntes det er irriterende å måtte “scrolle” frem og tilbake når en besøker nettsider med mobiltelefonen eller nettbrettet!

Hva med BankID?

Som du kanskje vet, så er det svært vanlig å måtte signere lånesøknader med BankID, dette gjelder også om du bestiller forbrukslån via mobilen. For noen år siden var dette et problem siden en ikke kunne bruke denne signeringsmetoden på telefonen, men nå finnes det heldigvis noe som heter “BankID på mobil” og dermed skulle dette gå greit! For å ta denne teknologien i bruk må du laste ned en “app” og aktivere denne i nettbanken!