Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke alltid en trenger de store summene, som en del forbrukslån tilbyr. Derfor tilbyr en gode del lånetilbydere små og raske lån. Disse lånene kan være nyttige når du plutselig skulle trenge rundt kr 10 000 i stedet for et lån på kr 50 000, som en del tilbyr. L’EASY har nå kommet med et nytt tilbud akkurat som dette.

L’EASYs vanlige forbrukslån

L’EASY kjenner mange til fra tidligere, både som lånetilbyder og som utleaser av hvite – og brunevarer. Et vanlig forbrukslån fra denne utlåneren kan en få opptil kr 50 000. Tar en for eksempel kr 25 000 i lån vil renten være 15,13%, om en betaler ned over 5 år. Dette lånet søker en over nett, og svaret kommer så snart du er blitt sjekket opp mot de opplysningene du har gitt selv. Normalt kan dette ta noen dager, men også kortere tid. Enkelte lånekunder har ikke behov for summer en kan få på dette lånet, og vil også trenge veldig raskt svar. Dette løser L’EASY med tilbudet om minilån.

Minilån

Minilån er L’EASYs siste tilbud på lånefronten. Her kan en få et lite lån, og veldig raskt svar. Dette lånet gir deg mulighet til å låne mellom kr 5 000 og kr 10 000. Det er en del vilkår som skal oppfylles før en får innvilget lånet, og det er blant annet at en ikke har aktive betalingsanmerkninger. Dette er et forbrukslån som gir deg opptil 3 års nedbetalingstid, men det vil være smart å betale det inn så raskt som mulig. Dette da renter på et såpass lite lån over lang tid vil koste mer enn det smaker. Rentene på dette lånet kan ligge opptil 34,53%. Den eksakte renta settes etter en kredittsjekk.