Forbrukslån
Forbrukslån

Er du av de som har sittet og lett etter et godt forbrukslån? Da har du garantert også lagt merke til hvor mange forskjellige lån det er å velge mellom. Store lån, små lån, med sikkerhet, uten sikkerhet, til refinansiering, til båt og bil, samt enda noen til. Det er ikke alltid like lett å velge da…..

Små forbrukslån uten sikkerhet

Det er ikke alltid man trenger de store summene i lån. Mange banker tilbyr små forbrukslån, uten sikkerhet. Det vil si at du kan få låne alt fra kr 1 000 til kr 50 000 uten å stille noe i pant for lånet. Noen av de du kan finne her hos oss er banker som L’EASY (minilån), Folkia og Klikklån. Her starter lånene helt ned til kr 1 000. Maksimum fra disse ligger mellom kr 10 000 til kr 40 000. Dette er lån som egner seg når du trenger lån raskt, men vær oppmerksom på at rentenivået kan være høyt hos enkelte av bankene som tilbyr smålån. Helt hvilken rente du vil ende opp med vet du etter at du er blitt kredittsjekket.

Større forbrukslån

Det finnes flere banker som tilbyr rimelig høye lånesummer. Leter du forbrukslån hos banker som OPP Finans, Santander eller Bank Norwegian vil du kunne låne mellom kr 350 000 og helt opp til kr 500 000. Disse lånene er også uten sikkerhet, og er en god løsning for store investeringer. Rentesatsene ligger mellom 16-18% (eksempelrente på lån over 5 år, kr 65 000). I tillegg har enkelte banker også tilbud om lån med sikkerhet, som for eksempel Santander Consumer Bank, som tilbyr billån. En annen variant er oppussingslån, som Bank Norwegian tilbyr. Før du bestemmer deg for hvilken bank du skal benytte sjekk også andre vilkår for lånet.