Finanshjelpen
Finanshjelpen

Det er veldig greit å kunne sende inn en lånesøknad, for deretter få lånetilbud fra flere banker. Det vil variere på hvor mange tilbud en får, utfra hvor mange banker en låneagent samarbeider med. Tilbud på forbrukslån, på denne måten, kan du også få via nykommeren Finanshjelpen.

Dette er låneagenten Finanshjelpen

Denne låneagenten eies av finansselskapet Leads AS. Leads baserer sine tjenester på web, og spesialiserer seg på enkle teknisk tjenester, som er tilpasset kundene. Finanshjelpen er en nykommer, men har allerede over 50 000 fornøyde kunder her til lands. Dette tallet viser at de kan komme med gode tilbud, samt en kvalitetstjeneste. Det er mulig å få vanlige forbrukslån, men også lån for refinansiering, fra selskapet. Da det er gratis å benytte tjenesten de tilbyr, samtidig som du selv velger om du vil bruke tilbudene du får, vil det være verdt benytte dem til å søke.

Tilbud fra 10 banker

Finanshjelpen samarbeider med 10 forskjellige velkjente banker, eksempelvis Komplett Bank og Bank Norwegian. Dette samarbeidet kommer via selskapets samarbeidspartner Centrum Finans. Sender du inn en søknad får du altså tilbud på lån fra opp mot 10 forskjellige banker. Spektret for lånebeløp er fra kr 5 000 og opp til kr 400 000. Den nominelle renten begynner på 7,80%, men det er den effektive renten som er interessant med tanke på de totale kostnadene. Finanshjelpens renteeksempel viser at effektiv rente for et forbrukslån på kr 65 000 er 16,60%, med 5 års nedbetalingstid. Etter at bankene har kredittsjekket deg kan renten bli både lavere og høyere.