Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Det begynner etter hvert å bli en god andel låneagenter, og tilbudene er varierte. Å bruke en låneagent, til å finne det lånet du er ute etter, sparer deg for tid. Tjenesten er gratis for deg, og dermed har du ingenting å tape på å søke lån på denne måten.

Lendo og forbrukslån

Lendo begynner å bli en ledende låneagent, eller finansagent som noen kaller det. De samarbeider med en rekke banker, hele 10 stykker. Sender du inn en søknad via Lendo vil du få svarene fra banken innen 24 timer, og det må kunne kalles raskt ekspedert. Banker, som Lendo samarbeider med, er blant annet yA Bank og Santander Consumer Bank. Tjenestene til Lendo er som sagt gratis, og søknaden din er uforpliktende. Du velger selv om du benytter tilbudene du får eller ikke. Forbrukslån via Lendo kan brukes til hva du vil, og du stiller ingen sikkerhet for lånebeløpet. Når du har akseptert en avtale, fra en av bankene, er resterende mellom deg og banken du velger.

Lån mellom kr 5 000 til kr 500 000

Lendo tilbyr, via sine samarbeidende banker, smålån helt ned til kr 5 000 og store lån opptil kr 500 000. Dermed kan de fleste finne et lån her, som passer sitt behov. Den beste nominelle renten som tilbys pr i dag er kun på 7,90%. Hva du vil få i rentesats avgjøres av bankene, som gjør en individuell vurdering. Renten du tilbys settes etter en kredittsjekk, og vil dermed variere fra søker til søker. Pr i dag er gjennomsnittlig effektiv rente 9,61% for et lån på kr 65 000, som nedbetales over 5 år.