Forbrukslån
Forbrukslån

Får du ikke gjennomslag på søknaden din etter forbrukslån hos norske banker? Da anbefaler vi at du oppsøker en låneformidler, slik at du kan få hjelp til innvilgelse. Ikke bare blir du enklere godkjent, men du kan samtidig øke sjansene for en bedre rente.

Lendo hjelper deg

Den mest populære låneformidleren på markedet, heter Lendo. Her sender du inn søknaden din til dem, og så sørger de for å videreformidle den til åtte norske banker. Vanligvis får du svar på samtlige søknader i løpet av samme dag, og kanskje bare i løpet av noen timer! Du bestemmer selv om du vil takke ja til ett eller flere tilbud, og alle er helt uforpliktende.

Når du søker forbrukslån via Lendo kan du søke om en lånesum på inntil kr 350 000, og snittrenten ligger på akseptable 16,84%. Lendo har 23 års aldersgrense, og blir daglig brukt av hundrevis av nordmenn.

Centum Finans – et alternativ

Ønsker du ikke å benytte Lendo, så er Centum Finans et godt alternativ. Her kan man samtidig få en kanskje enda bedre rente, på kun 14,99%. Lånegrensen hos Centum Finans er kr 360 000, og man kan bruke hele 15 år på å nedbetale gjelden. Med andre ord er det mange muligheter for å skaffe seg et godt forbrukslån, og en låneformidler gjør det hele svært enkelt.