Forbrukslån
Forbrukslån

Har du behov for å låne penger, gjerne en stor sum og ganske kjapt? Da finnes det ingen bedre metode å gjøre det på enn å søke et forbrukslån på nettet. Når vi nå skriver 2014 er søkeprosessen unnagjort på noen få minutter, samtidig som søkekriteriene er langt mer «slakke» enn hva de var for bare noen få år siden.

«Alle» kan få et forbrukslån

Konkurransen blant norske banker har blitt såpass stor at søkekriteriene har blitt langt mer overkommelige enn hva de var tidligere. I praksis betyr det at man vil klare å skaffe seg et forbrukslån dersom man er over 18 år gammel, og har eller i alle fall har hatt en fast jobb.

Bankene ønsker nemlig å låne deg penger, slik at de selv kan tjene penger. Derfor er de fleste banker svært medgjørlige når det kommer til utlån av forbrukslån. Behøver du raske penger, helst i løpet av noen få dager, så finnes det ikke noen bedre metode enn et slikt lån.

Hvordan er betingelsene?

Betingelsene for et forbrukslån er som regel meget gode, sett i forhold til den effektive måten det er å låne penger på. Man kan regne med å måtte betale en rente på mellom 10 til 20%, som også inkluderer noen gebyrer. Renten fastsettes dog individuelt etter søkeren, så det er vanskelig å si noe om hvilke betingelser akkurat du kommer til å få.