Forbrukslån
Forbrukslån

En tur kan være så mangt. Det kan dreie seg om en skikkelig eksotisk ferie, eller det kan være en tur over Hardangervidda. Økonomisk sikkerhet er uansett å foretrekke. Mange drar også på turer som krever en viss andel av spesialisert utstyr. Fjellet kan by på meget vakre opplevelser utover høsten, men det lønner seg å være godt forberedt. Et forbrukslån kan for eksempel brukes til ting som telt, soveposer, fjellsko og fiskestang. Det kan også være lurt å ha en pengesum i bakhånd.

Forbrukslån til fritiden

Det er ingen som har sagt at et forbrukslån må brukes på forbruk, eller brukes i det hele tatt. Legger du ut på en ferietur med venner eller familie, kan det være meget godt å vite at en god sum penger er tilgjengelig hvis noe skulle skje. Du har jo sikkert skaffet deg reiseforsikring, men skulle et uhell være ute er det ofte man trenger penger på rappen. Det kan også dreie seg om ting som ikke dekkes av reiseforsikringen, en bil som bryter sammen på grunn av normal slitasje, for eksempel.

Lur på tur

Er du av typen som elsker litt strabasiøse opplevelser i vill natur? Da vet du at godt utstyr er essensielt. Men godt utstyr koster penger og du har kanskje ikke en større sum å rutte med akkurat nå? Med en normal, fast inntekt er sjansene store for at du vil få innvilget et forbrukslån uten sikkerhet. Nå kan du skaffe deg det utstyret du trenger for en behagelig, og ikke minst sikker, tur. Er du i tvil så send en søknad med det samme. Sender du den elektronisk får du som regel svar i løpet av dagen. Nå vet du hva du har å forholde deg til og kan planlegge turen deretter.