Forbrukslån
Forbrukslån

Om du våkner opp en dag og har et behov for å låne kr 400 000, så har du kommet til riktig sted. Det er nemlig mulig å låne såpass mye penger i Norge, og det tar deg kun noen få minutter å søke om det. Har du den inntekten som skal til for å låne så mye, så får du svar på om du får forbrukslån samme dag som du søker.

Men der går grensen

Men har du behov for én krone ekstra, så kan ikke norske banker hjelpe deg med forbrukslån. I alle fall i skrivende stund, der grensen for norske lån går ved kr 400 000. Det skulle dog holde for de aller fleste, og når man tenker på hva navnet sier, så dreier det seg stort sett om penger til forbruk.

Mange velger dog å kjøpe dyre gjenstander som båt, bil og hytte via et forbrukslån, så det kan absolutt være mulig at man trenger et såpass stort lån.

Mange bruksområder

Forbrukslån kan altså brukes til hva som helst, så her er det bare fantasien som setter begrensninger. Kanskje ønsker du deg ny vannscooter til hytta, eller planlegger å ta med familien på drømmeferie. I alle disse situasjonene kan et lån være løsningen – og det er svært enkelt å søke om det. Men kr 400 000 er kanskje litt for mye, så du kan selvfølgelig låne mye mindre.