Forbrukslån
Forbrukslån

Som et av ytterst få selskaper i Norge tilbyr OPP Finans et forbrukslån på hele kr 500 000 dersom du oppfyller selskapets kriterier og har god betalingsevne. Sistnevnte refererer til dine månedlige inntekt og størrelsen på denne. Har du en fast innbetaling av penger og tjener mye per måned vil du kunne være i stand til å låne opp til den maksimale summen OPP Finans tilbyr kundene sine. For mange kan det være best å låne mye penger av gangen dersom de ønsker å finansiere dyre kjøp som ny seilbåt, bil eller garasje.

Forbrukslånet har bra vilkår

Foruten å kunne låne mer penger enn det som er vanlig vil du også betale et etableringsgebyr som er relativt lavt sammenlignet med mange andre selskaper. Her betaler du kun kr 175 pluss 1% av lånebeløpet. For eksempel, hvis du låner kr 50 000 vil dette bli kr 675 totalt i etableringsgebyr. Dette er en avgift som inkluderes i den effektive renten, og belastes slik at selskapet får dekket utgiftene sine til administrasjon av lånet. I tillegg er termingebyret på kr 50 og dette er ganske vanlig sammenlignet med andre lån på markedet.

Krav for å få forbrukslån

OPP Finans stiller en del krav til de som søker lån, hvor det første er at du har fylt 21 år da du søker om lånet. For det andre må du være Norsk statsborger eller ha bodd i landet minst 3 år. Du må også ha en inntekt før skatt på kr 200 000 per år, og dette er viktig ettersom selskapet må se at du har evne til å betale tilbake lånet. Desto mer penger du tjener, desto billigere blir det for deg å låne penger, og du blir derfor premiert for å ha en god personlig økonomi.