Forbrukslån
Forbrukslån

Når det gjelder forbrukslån er det mange tilbud, og mye å velge mellom. Det kan være vanskelig å holde styr på hvilket lån som passer deg best. Hvordan kan man egentlig sammenligne uten at man har fått et konkret tilbud? Heldigvis finnes det flere muligheter man kan benytte.

Søker du lån hos flere banker samtidig vil du kunne finne et godt lån.

Axo Finans

Axo Finans

Effektiv rente fra 15,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 92 334.
Sponset oppføring

Lendo

Lendo

Effektiv rente fra 14,01%, kr 140 000 o/5 år blir totalt kr 191 566.
Sponset oppføring

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.
Sponset oppføring

Bruk en finansagent

Å søke om et forbrukslån er rimelig enkelt. Søknaden fylles ut på nett, og benyttes Bank ID har man ofte svar innen 1-3 dager. Det en søknad, til en bank, derimot ikke hjelper deg med er å få flere tilbud for sammenligning. Derfor vil det være smart å benytte en finansagent. Finansagentenes tjeneste koster deg ingenting, og du kan få opptil 12 forskjellige tilbud (hos enkelte finansagenter). Du fyller inn en enkelt søknad, og deretter tar finansagenten ansvaret for å videresende denne til forskjellige banker. Når du så får svar fra bankene kan du sammenligne, for deretter velge det lånet du vil.

Flere muligheter til å søke flere forbrukslån

Ønsker du virkelig mange tilbud på forbrukslån kan du få det og. Det vil du få om du søker lån gjennom flere finansagenter. Velger du dette må du sjekke hvilke banker de samarbeider med, slik at du ikke ender opp med flere søknader i samme bank. Dette da en del finansagenter har samarbeid med de samme bankene. Det er ingenting i veien med om det skulle skje, men det begrenser selvfølgelig valgmulighetene dine en del. Vårt siste tips er å søke direkte til de bankene du vil ha tilbud fra. Deretter sammenligner du tilbudene du får. Det koster deg ingenting å søke, og samtidig er en lånesøknad uforpliktende for deg.