Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån kommer som store og små summer. Enkelte låner deg ned til kr 1 000, og andre helt opp til kr 500 000. Mulighetene er mange med en slik ordning. De aller fleste benytter usikrede lån til ting de ikke klarer å realisere på egen økonomi. Det være seg små eller store ting. Drømmereisen kan være en av disse.

Drømmeferien

Studiene er ferdig forlengst, og du har hatt en trygg jobb i flere år. Inntekten er stabil, og boligdrømmen er også en realitet. Likevel er det en ting du så gjerne skulle gjort – for eksempel reise rundt i USA over en lengre periode, eller ta hele familien med på luksuscruise i Karibien. Frem til nå har ikke dette latt seg realisere, da det vil koste en god slump penger. Kan du bruke forbrukslån til drømmereisen? Ja, det kan du om du planlegger godt. Forbrukslån kan benyttes til det du måtte ønske. Bankene bryr seg ikke hva pengene går til. De bryr seg om at du betaler lånet tilbake. Dermed kan du låne til en drømmereise.

Planlegg

I utgangspunktet er ikke å ta et lån for å bruke på ferie anbefalt, men planlegger du godt lar det seg absolutt gjøre. Det første en må planlegge er; ikke ta opp mer i forbrukslån enn nødvendig. Legg deretter en plan for hvordan du skal nedbetale lånet. Det kan være smart å betale ned mer enn den betalingsplanen du får fra banken. Kanskje får du igjen på skatten? Betal inn mer med å bruke skattepengene. Eller hva med noe av feriepengene, kan de brukes til nedbetaling? God planlegging i forkant – og du kan bruke forbrukslån til drømmereisen.