Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Uoversiktlig økonomi kan være både frustrerende og slitsomt. Du har kanskje hørt uttrykket «Mange kokker, mere søl»? Det er nettopp slik det føles for mange som har smålån hos ulike banker. Det kan være en lettelse å få rydde opp i sin økonomi, og heller, ha 1 bank å forholde seg til. Finansa tilbyr hjelp til å søke forbrukslån, hos 13 ulike banker, de samarbeider med.

Finansagenten Finansa

Finansa er en finansagent. Det vil si, de videreformidler din personlige økonomiske informasjon til ulike banker, slik at du får tilbud på forbrukslån, der den effektive renten er satt ut ifra dine opplysninger. Det er altså ikke Finansa som låner deg pengene. Tjenesten er gratis å benytte seg av, dersom du godtar et tilbud, fra for eksempel Santander, er det Santander, som betaler Finansa for deres tjeneste. Velger du å ikke ta opp forbrukslån, etter du har fått tilbud fra de ulike bankene, betaler du heller ingenting.

Refinansiering av smålån

Når du søker forbrukslån hos Finansa kreves det ikke at du oppgir hva du skal bruke pengene på. Når du har fått innvilget et lån, du kan leve med, kan du bruke pengene til det du måtte ønske. Søker du lån via Finansa, er dette forbrukslån, gitt uten sikkerhet. Det vil si at bankene ikke krever pant, i for eksempel eiendom, eller at du stiller med garantist for forbrukslånet du søker. Du kan derimot ikke benytte deg av Finansa som låneagent, dersom du har betalingsanmerkninger. Da bør du lete etter en annen løsning. Dersom du har fått gjeldsproblemer, kan du kontakte en økonomisk rådgiver, for eksempel hos Nav. Der kan du få gjeldsrådgivning og eventuelt gjeldsordning.