Zmarta forbrukslån
Zmarta forbrukslån

Bankene konkurrerer om å få kunder, å være trofast mot banken sin kan mange ganger være lite smart for deg som kunde. Hvorfor skal du betale mer for ditt forbrukslån, en det som strengt tatt er nødvendig? Mange benytter seg av låneagenter, Zmarta er en slik låneagent, som kanskje kan hjelpe deg å få et gunstigere forbrukslån.

Hvem er Zmarta

Zmarta er en forholdsvis ny aktør på låneagent siden. Bak dem står Centum Finans, som har over 15 års erfaring når det kommer til formidling av lån og andre tjenester. Zmarta har kontakt med 11 ulike banker blant annet Ikano Bank, Santander og Komplett Bank.no. Alle disse bankene er banker som er godt kjent i forhold til å gi forbrukslån til sine kunder. Zmarta viderefører de beste tilbudene de får av bankene til deg, dersom du komme dårlig ut fra en kredittsjekk, vil aldri Zmarta komme med tilbud, om for eksempel SMS-lån. Dette fordi låneagenten ikke vil forringe din økonomiske situasjon ytterligere.

Kriterier hos Zmarta

For å innfri bankenes ulike kriterier, har Zmarta noen grunnkrav for at de skal bringe informasjonen din videre. Beløpet du søker forbrukslån for, hos Zmarta, kan være fra kroner 40 000 til kroner 500 000. Du må være fylt 18 år, ha en årsinntekt på kroner 120 000, samt at du har fast bostedsadresse i Norge. Bruker du Zmarta får du en eksempelrente på 13,49%, der den effektive renten er 16,60%, dersom du låner kroner 65 000 over 5 år. For å opprette ditt lån er det et etableringsgebyr, på kroner 950. Totale kostnader på dette lånet er kroner 93 730 kroner. Merk deg at det er et måneds gebyr, på kroner 45 per måned. Sjansen for å få forbrukslån er større om du nedbetaler over lengre tid. Du kan betale inn ekstra om du ønsker det, slik at nedbetalingstiden din blir kortere.