Forbrukslån
Forbrukslån

Etter at Internett ble mer og mer vanlig, så har man virkelig tatt teknologien til nytte. Det gjelder også for banktjenester, der man ved få museklikk får umiddelbar tilgang til alt av konto og kredittkort. Nå er det også mulig å søke om forbrukslån via nettet.

Slik søker du om forbrukslån

Det er så enkelt å søke om forbrukslån i dag, at selv den mest uerfarne databruker får det til! Du navigerer simpelthen til bankens nettsider, der man som regel får slengt opp et stort søkeskjema med en gang man entrer nettsiden.

Alt du behøver å gjøre for å søke om et forbrukslån, er å fylle ut dine personalia. Du behøver sjeldent ikke fylle ut inntektsdetaljer og så videre, ettersom banken uansett finner ut dette når de søker deg opp hos Skatteetaten og gjør en kredittvurdering av deg.

Bekrefte identiteten med BankID

Bruker du dessuten teknologien BankID – den samme som du bruker for å logge deg på i nettbanken – så kan du sørge for at lånet blir godkjent samme dagen som du søker. Da bekrefter du identiteten din, og søker du om et lån av en relativt liten sum, så får du kanskje utbetalt lånet samme dag som du søker.

Forbrukslån på dagen har altså blitt mulig takket være moderne teknologi, ettersom man ikke må vente på gjeldsbrev i posten lengre.