Forbrukslån
Forbrukslån

Tjenestetorget ble dannet for å utfordre selskaper, til å tilby enkeltpersoner, gode tilbud på tjenester de leverer. Alle aktører, som er knyttet opp til Tjenestetorget, vet at de er utsatt for konkurranse, de vil derfor være villige til å strekke seg langt for å kapre deg som sin kunde. Søker du forbrukslån, er det viktig at den effektive renten er så gunstig som mulig, slik at du slipper å betale deg i hjel på ditt lån.

Hva kan Tjenestetorget tilby meg?

Skal du, eller vurderer du å søke om forbrukslån, men synes det er vanskelig å velge rett bank? Da kan Tjenestetorget hjelpe deg. Tjenestetorget er en låneagent, som har kontakt med flere ulike banker, som har lang erfaring bak seg, i det å tilby forbrukslån til sine kunder. Dette er banker du kan stole på, og du kjenner garantert til flere av bankene Tjenestetorget samarbeider med blant annet DNB, Storebrand og Sparebank 1.

Tjenestetorgets betingelser ved forbrukslån

Du kan låne fra kroner 5000 og inntil kroner 500 000. Du må være over 18 år gammel, og ha en minimums årsinntekt på kroner 120 000. Videre må du ha bostedsadresse i Norge, har du betalingsanmerkninger, må du som regel stille med en sikkerhet når du søker forbrukslån. En slik sikkerhet, kan være pant i bolig eller garantist. Tar du opp et forbrukslån på kroner 65 000 og tilbakebetaler over 5 år har finansagenten Tjenestetorget en eksempelvis effektiv rente på 15,84%, etableringsgebyret for å få lån, er på kroner 950. De totale kostnadene på dette forbrukslånet blir kroner 92 334. Merk deg at dette KUN er en eksempelrente, din endelige rente blir satt etter en kredittsjekk av deg.