Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån er en grei måte å få tak i penger til ting som dukker opp. Kriteriene for å få lån kan variere en del, spesielt på de totale utgiftene. I forkant av en søknad bør man sjekke ut flere forskjellige banker. Vi har noen favoritter, og Santander er en av disse. Det er enkelt og greit å få et lån.

Santander og forbrukslån

Forbrukslån fra Santander er delt i to forskjellige varianter, forbrukslån og privatlån. Det gir deg sjansen til å kunne velge et lite lån uten gebyrer, eller et større men med noen gebyrer. Det banken kaller et forbrukslån gir deg mulighet til å låne opp til kr 70 000, mens privatlån gis opp til kr 350 000. Renten settes etter en kredittsjekk, og vil variere med denne (renten settes individuelt for hvert lån). Etter du har søkt, og Santander har mottatt søknaden din, vil det innen kort tid komme et tilbud. Innen du søker bør du selvsagt også sjekke om du kommer inn under søknadskriteriene for lånet.

Søknadskriterier

En søknad om lån fra Santander gjøres enkelt og greit online, og svaret kommer raskt. Hver enkel søknad vurderes individuelt. Det er noen kriterier for å få et forbrukslån, men disse er overhodet ikke uoverkommelige. Lånene har en aldersgrense på 25 år, og det kreves samtidig at du har en årsinntekt på kr 200 000. Du må også ha hatt bosted i Norge de 3 siste årene. Santander setter også kriterier, som de fleste andre banker, om at du ikke kan ha noen aktive betalingsanmerkninger. Kommer du inn under disse kriteriene er du klart innenfor hva benken krever for en søknad om forbrukslån.