Forbrukslån
Forbrukslån

Store forbrukslån er gunstige i mange sammenhenger som krever tilgang på ekstra kapital. På våre sider presenterer vi de beste selskapene i bransjen. Her kan du finne en god samarbeidspartner, som hjelper deg med å finansiere egenandelen på ditt boliglån, eller til å finansiere det nye møblementet i stua, og de nye hvitevarene til kjøkkenet.

I toppsjiktet for store forbrukslån

Det finnes mange tilbydere som tilbyr store forbrukslån, og de fleste gode og seriøse aktørene er presentert på våre sider. Ta gjerne en titt på utvalget og send ut flere søknader for å finne det beste tilbudet. Både Nordax Bank og Komplett Bank er representerte i utvalget. Disse utmerker seg med rask service og hurtig tilbakemelding til søkere. Både Komplett Bank, og Nordax Bank tilbyr lån på opptil kr 500 000.

yA Bank er også en kjempe når det gjelder forbrukslån. Selskapet har en lang erfaring innen bankvirksomhet og er en dominerende faktor når det gjelder finansielle tjenester på internett. Hos yA Bank kan man få lån på opptil kr 500 000.

Finn beste forbrukslån for deg

Hvis du ønsker å finne det beste forbrukslånet er de nevnte bankene et godt valg. Send gjerne søknader til flere banker for å sammenligne tilbud. Skjema finner du i lenken på våre sider. Det er uforpliktende å søke, og det gir innsikt i hvilken av dem som gir deg det beste tilbudet. For summer over kr 50 000, kreves det gjerne ekstra kontroll og dokumentasjon.