Forbrukslån
Forbrukslån

Santander Consumer Bank er et av verdens største finanskonsern, og kan tilby både usikrede forbrukslån og kredittkort. I tillegg har de gode tilbud for de som ønsker å sette bort penger for sparing. Det er alltid vanskelig å vurdere hvilken bank som kan tilby deg de aller beste lånene. Her hos oss mener vi, at en skal se på mer enn bare rentenivået, andre betingelser spiller også en stor rolle. Derfor mener vi Santander er et av de beste valgene i 2015.

Lån fra Santander

Santander Consumer Bank kan tilby flere typer lån, alt etter hvilket behov du har. Her kan du også få lån til bil, samtidig gir de muligheten til lån for refinansiering. Usikrede lån som tilbys fra Santander deles inn i forskjellige kategorier. Privatlån gir deg muligheten til å låne fra kr 10 000 og opp til kr 350 000. Forbrukslån kan du få uten etableringsgebyr når du låner opp til kr 70 000. Begge disse typene lån er usikrede lån. Er du ute etter et billån/fritidslån krever pant i bilen eller motorsykkelen. Hvor stor pant en må stille som sikkerhet vil variere etter type lån. Denne banken tilbyr med andre ord et bredt og et av de beste tilbudene for 2015.

Santanders forbrukslån

Her skilles det, som tidligere nevnt, på typer lån, og betingelsene varierer. Det vi virkelig finner interessant med dette lånet er mangelen på gebyrer når du låner lavere summer! Her kan du faktisk få et lån strippet for både etableringsgebyr og termingebyrer. Dermed vil de faktiske utgiftene på dette lånet kun bli renteutgiftene. På et lån på kr 65 000 vil en gjennomsnittlig effektiv rente ligge rundt 16,70%. Ønsker du et lån av denne typen er det en betingelser som må oppfylles før banken innvilger søknaden din. Dette gjelder bl.a. aldersgrensen på 25 år, og en årsinntekt på kr 200 000. Fyller du kriteriene får du året lån her.