Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste kjenner nok re:member gjennom det prisvinnende kredittkortet de utsteder, men selskapet tilbyr også forbrukslån til gunstige betingelser. Dette er lån du kan bruke til hva som helst, og re:member krever ikke at du stiller med sikkerhet. Slike lån er noe dyrere enn for eksempel boliglån, men med god kredittscore kan de fortsatt bli ganske gunstige.

Dine betingelser på et forbrukslån fra re:member er med andre ord avhengig av hvilken økonomi du har i utgangspunktet.

Betingelser på forbrukslån fra re:member

Den laveste nominelle renten du får fra re:member på et forbrukslån, er i dag på 7,95%, mens den høyeste er på 19,95%. De fleste lån som utstedes av banken ligger på rundt 14% (eksempelrenta er 14,20%, basert på lån på kr 65 000). Selv om gjennomsnittsrenten ikke forteller hva dine betingelser blir nøyaktig, gir den en relativt grei indikasjon på at re:member sine forbrukslån er blant de med best betingelser. Det er også verdt å merke seg at etableringsgebyret er et par hundrelapper lavere enn de fleste konkurrenter.

Lånesummen du kan få fra re:member er fra kr 10 000 og opp til kr 350 000. Nedbetalingstiden avhenger av lånesummen, og maksimalt kan du bruke 12 år på de største lånesummene. Du trenger ikke stille med sikkerhet og kan bruke pengene til hva du vil. Som hos de andre bankene kan du også innfri lånet tidligere dersom du gar økonomi til det (anbefales).

Søknad om forbrukslån fra re:member

Hos re:member kan du bruke BankID når du søker. Dette anbefales og gjør at du får svar raskere. En eventuell utbetaling av nytt forbrukslån blir også enklere og raskere med BankID. Du får som regel svar samme dag du søker, men selskapet opplyser at det kan ta inntil 3 dager. Dette er avhengig av hvilken dag du søker og om du oppgir korrekte opplysninger.