Forbrukslån
Forbrukslån

En av de største tilbyderne av forbrukslån i Norge er Santander Consumer Bank. Siden banken kjøpte GE Money Bank for noen år siden har de rukket å bli et populært alternativ på det Norske markedet med en stor kundemasse. Grunnen til at mange velger Santander for sine forbrukslån er enkel: Svært gode betingelser på lånene, og en lav effektiv rente. Santander tar seg ikke betalt for termingebyr, og heller ikke etableringsgebyr med mindre lånebeløpet overstiger kr 70 000. Dette har en god innvirkning på den effektive renten og gjør lånet billigere.

Dette må du betale for forbrukslån fra Santander

Med et enkelt regneeksempel tar du opp kr 65 000 i lån over en femårsperiode til 16,7% effektiv rente. Med et slikt rentenivå vil totalkostnaden ende opp med å være kr 93 972 da alt er tilbakebetalt. Husk at Santander har forskjellige typer lån, og dersom du låner mer enn kr 70 000 vil det regnes som et privatlån framfor forbrukslån. Husk også at selskapet vil gjøre en vurdering av din betalingsevne basert på en kredittsjekk, og dersom du har god orden på økonomien din vil du få mye bedre rentevilkår.

Gå frem slik for å skaffe lånet

Da det gjelder behandling av lånesøknad vil Santander ta hånd om dette i løpet av kun noen få dager. En kundebehandler vil ta en titt på tallene dine og sende søknaden til et kredittsjekkbyrå som går gjennom din privatøkonomi. Dersom søknaden blir innvilget kan du avlegge en elektronisk signatur med Bank-ID og pengene vil som regel gjøres tilgjengelig innen kun noen få dager. Santander lar deg oppfylle drømmene dine, og gir deg samtidig gode vilkår sammenlignet med mange andre banker.