GE Money Bank forbrukslan
GE Money Bank forbrukslan

GE Money Bank er spesialist på lån uten sikkerhet, og da spesielt forbrukslån. De har vært i det norske markedet i nesten 70 år (siden 1946), og kundebasen er på over 300 000! Som du ser, det er ingen tvil om at dette er et erfarent og pålitelig selskap å låne penger fra, på den måten er du sikret god og sikker kundebehandling/lånebehandling. Uansett, gjennom denne banken kan du låne kr 30 000 – 250 000 usikret, og pengene disponerer du på den måten som passer deg best! Usikrede lån kan nemlig brukes som en selv vil!

Gjennom GE Money Bank kan du få svært gode betingelser på ditt forbrukslån, og banken tilbyr nominell rente fra 7,9% til 21,9%. Vanlig effektiv rente er 16,84% ved et låneopptak på kr 65 000 over 5 år, og dette er blant de beste alternativene på det norske markedet! Vi kan også nevne at etableringsgebyret er på 1% og termingebyret er på kr 45 hver måned.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Det er faktisk svært enkelt å sende inn en lånesøknad til GE Money Bank, det er egentlig bare å besøke hjemmesiden til selskapet, og der finner du et søknadsskjema! Du trenger kun å fylle ut 7 punkter (det er snakk om informasjon som navn, personnummer, telefonnummer osv.), så dette er gjort på ca. 2 minutter! Deretter vil det foretas en automatisk kredittsjekk, og om denne er tilfredsstillende, så går du videre til neste steg i prosessen, noe som innebærer at banken vil ringe deg opp for videre søknadsbehandling!

Vi kan også opplyse om at du må være 25 år eller mer, være bosatt i Norge, ha fast inntekt på kr 200 000 (samt ha ha fast jobb eller være selvstendig næringsdrivende) og ikke ha betalingsanmerkninger for å søke om forbrukslån hos GE Money Bank. Dette er minimumskriterier, og det er selvfølgelig ikke gitt at din søknad vil innvilges selv om du oppfyller kriteriene!