Forbrukslån
Forbrukslån

Det er tidkrevende å søke forbrukslån om man skal sende inn en og en lånesøknad til bankene. I tillegg å vente på alle svarene, for så å begynne å sammenligne tilbudene en har fått. Dette tar en låneagent enkelt hånd om for deg.

Dette er en låneagent

Da tilbudene for lån er i stadig vekst har det vokst frem en egen bransje som hjelper deg med å finne de beste tilbudene – låneagenten. Dette er firmaer som har spesialisert seg på akkurat å finne gode forbrukslån. Låneagenten samarbeider med forskjellige banker, og lar deg velge blant flere tilbud. Hvor mange banker dette er hos hver låneagent varierer. Låneagentene er gratis å benytte for deg, de får sin betaling fra den banken du velger å ta opp lånet hos. Velger du å ikke benytte lånetilbudet du får tjener låneagentene ingenting. De er derfor avhengige av å kunne tilby lån folk er interessert i å benytte. Det er en fordel for deg.

Å sende en lånesøknad gjennom en låneagent

Å sende en lånesøknad gjennom en låneagent er virkelig enkelt. Når du har bestemt deg for hvilken låneagent du vil bruke for å få forbrukslån sender du inn kun en søknad til denne agenten. Hvor mange banker søknaden din blir sendt til varierer. Har du da for eksempel valgt Lendo vil din ene søknad bli sendt videre til hele 12 forskjellige banker. Velger du derimot Axo Finans sendes søknaden din til 6 banker. Det går raskt å få svar, og en oversikt over hva hver enkelt bank kan tilby. Da er det bare for deg å sammenligne totale kostnader, og bekrefte at du tar tilbudet du velger. Enklere jan det nesten ikke bli.