Forbrukslån
Forbrukslån

Santander Consumer Bank har blitt et svært populært alternativ på det Norske markedet for de som ønsker et forbrukslån med konkurransedyktige rentenivåer og gode betingelser. For det første vil banken i skrivende stund gi deg en effektiv rente på 16,70% i gjennomsnitt (for lån på kr 65 000 over 5 år), samt at du kan låne inntil kr 350 000 usikret. For det første er denne renten lav sammenlignet med andre selskaper, og det er viktig å få frem at denne renten er effektiv og dermed inkluderer alle eventuelle gebyrer og avgifter. Med god kredittscore er det stor sannsynlighet for å oppnå langt bedre renter også. I tillegg er kr 350 000 mye mer enn hva mange andre banker tilbyr, og Santander gir deg ekstra god fleksibilitet når det gjelder tilbakebetaling.

Eksempel på forbrukslån fra Santander

En av hovedgrunnene til at forbrukslån fra Santander Consumer Bank er rimelig, skyldes at selskapet ikke har noe etableringsgebyr. Dette er satt til kr 0 om du låner opp til kr 70 000. Videre kan du velge å betale ned lånet over 15 år, som gir deg god kontroll over økonomien din. Tar du opp et forbrukslån hos Santander på kr 50 000 til 16,7% rente vil den årlige lånekostnaden beløpe seg til kr 8350, eller kr 695 per måned. Dette er overkommelig for de fleste, og tilsvarer kun en liten del av den månedlige inntekten.

Andre fordeler med Santander forbrukslån

En annen fordel er at selskapet ikke tar sikkerhet i noen av eiendelene dine da du låner penger. Med andre ord trenger du ikke å stille bil, hus eller andre eiendeler til rådighet, og dette gir deg ekstra trygghet i tilfelle uforutsette problemer skulle oppstå. Selskapet gjør også en individuell vurdering av din økonomi basert på en kredittsjekk, og dette betyr at renten settes individuelt. Har du derfor en solid økonomi vil det påvirke rentenivået positivt.