Forbrukslån
Forbrukslån

Hvorfor søke hos en bank som tilbyr gigantsummer når du egentlig bare behøver lommepenger? Ikke vet vi, for vi anbefaler absolutt ikke at man gjør det. Har man behov for å låne kr 50 000, så bør man søke om et slikt «smålån» hos noen som driver med nettopp det – smålån. Vi forteller deg hvor du søker.

Hvorfor søke et dedikert smålån?

Å søke om et smålån (egentlig bare et vanlig forbrukslån for mindre summer) vil først og fremst lønne seg på grunn av den lave renten. Ofte vil man få en rente på 2-3 prosentpoeng lavere enn hva man vil hos en bank som tilbyr store lån, noe som kan spare deg for en del kostnader.

I tillegg er som regel nedbetalingstiden på maksimalt fem år, noe som gjør at du ikke blir fristet til å utsette det hele. Igjen sparer du da penger på rentekostnader. Dessuten har slike smålån ofte langt lavere gebyrer enn et typisk forbrukslån.

Låne kr 50 000 fra L’EASY

Et smålån fra L’EASY er det vi anbefaler oftest når man behøver et lån på inntil kr 50 000, som er maksgrensen hos denne banken. Snittrenten for et slikt forbrukslån ligger på 15,13%, og kan ligge under 10% dersom man har god inntekt. Lånet har dessuten bare 20 års aldersgrense og lave gebyrer, så her kan du låne trygt!