Forbrukslån
Forbrukslån

Har man behov for å låne en relativt beskjeden sum på kr 5000, så behøver man som regel det ganske kjapt. Da nytter det ikke å søke forbrukslån hos en av de store bankene som ellers låner ut summer på inntil kr 400 000. For det første er det ikke sikkert man får låne den lille summen, og i så fall vil det ta tid.

Et smålån på kr 5 000

Man bør heller vende snuten mot et smålån, der man kan låne små summer til en rimeligere penge enn for et stort lån. Rentekostnadene på et lån på kr 5 000 vil være lavere til tross for at prosenten kanskje er høyere, ettersom det er meningen at man skal betale pengene tilbake ganske kjapt, og ikke som i et forbrukslån over flere måneder.

Et typisk smålån for disse summene vil derfor ha lave gebyrer og kort nedbetalingstid, i motsetning til et vanlig forbrukslån.

Lån kr 5 000 fra Folkia

Vår anbefaling dersom du behøver kr 5000 raskt, er å søke om et forbrukslån via Folkia. Låner du den nevnte summen her, så vil det koste det kun kr 720 dersom du betaler tilbake en måned etterpå. Og slike smålån brukes jo som regel i nødstilfeller, så de fleste vil velge å betale tilbake så fort som mulig.