Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke alltid at man har behov for å låne de gigantiske summene som bankene lokker med for sine forbrukslån. Hva skal man med kr 400 000, liksom? Har du bare behov for et enkelt smålån på kr 20 000, så lønner det seg å vende snuten mot en billigere og mindre aktør som spesialiserer seg på slike lån.

Derfor bør du ta opp et smålån

Smålån har ofte langt mindre etableringsgebyr enn de «vanlige» forbrukslånene, slik at du allerede har kan spare inn en god del penger. Den effektive renten kan være noe høyere, men ettersom man uansett oppfordres til å betale tilbake lånet relativt kjapt, så vil kostnadene bli lavere.

Dessuten utbetales smålån samme dag som man søker, slik at man kan få pengene på konto umiddelbart. Langt mindre komplisert søkeprosess og slakkere søkekriterier er blant fordelene som forbrukslån ikke klarer å matche.

Her låner du kr 20 000 på dagen

Et smålån fra Folkia er midt i blinken dersom du trenger å låne kr 20 000 på dagen. Du vil da ende opp med en totalkostnad på omtrent 4000 kroner ekstra, dersom du velger å betale ned lånet over fire måneder. For en akutt situasjon der du behøver den nevnte summen er det absolutt verdt det, og få forbrukslån kan matche denne lille kostnaden.